Let's go!

4D9A5125

1-1 High performance & Businesscoaching

Ik help jou als zakelijk leider de regie terug te pakken. Ontstijg de drukte, krijg grip op jouw tijd en resultaten, zodat er weer volle aandacht is voor dat wat er écht toe doet in het leven. 

Terug naar de essentie, zowel zakelijk als privé, met als resultaat: rijkdom en betekenis op alle fronten! 

Je werkt te hard and you know it...

Aan ambities geen gebrek. Jij weet waar je naartoe wilt en hebt al genoeg verdiensten op je naam staan. Jij bent het type mens dat gaat voor groei en doorzet waar het gros van de mensen afhaakt. 

Deze houding heeft je ver gebracht in het leven, maar er hangt ook een prijskaartje aan. Er rust een grote verantwoordelijkheid op je schouders. De druk en verwachtingen van buitenaf beginnen steeds zwaarder aan je te hangen. 

Je werkt te hard (en je weet het), maar ondertussen heb je tijd tekort voor alles wat je nog wilt doen, bereiken en ervaren. Alles voelt urgent. Je vliegt op de automatische piloot door je dagen heen, maar wanneer je ’s avonds in bed ligt, vliegt het je aan. Het overweldigende gevoel van ‘geleefd worden’ in plaats van zelf de regie hebben.

Een gevoel van spijt zelfs. Je hebt te weinig aandacht gehad voor de dingen die er écht toe doen voor jou. 

Het punt is: Hard werken heeft je ver gebracht, maar onbewust is ‘standje overleven’ je default modus geworden. Het plaatje ‘klopt’, maar het voelt niet zoals je gehoopt had. Je houdt jezelf voor dat er betere tijden aankomen.

‘Als ik dat bereikt heb… dan krijg ik het rustiger’
‘Als ik deze paar maanden achter de rug hebt… dan krijg ik meer ruimte in mijn agenda’

Ik ga even liefdevol eerlijk met je zijn: Het wordt niet beter.
Sterker nog, de onrust en chaos in je hoofd wordt groter. Je voldoening en plezier wordt alleen maar minder.

Je verlangt ernaar om uit de ratrace te ontsnappen en voluit NU van het leven te kunnen genieten. Een leven waarin jij niet langer nog maar een glimp van jezelf bent, maar eentje waarin jij weer volledig tot je recht komt. Waar er ruimte is voor groei, avontuur en plezier. 

Heb ik goed omschreven waar jij nu staat? Ik vermoed van wel. 
Ik heb goed nieuws voor je…

You're at the right place!

Je hebt vandaag 2 keuzes:

  1. Nog harder rennen en urgentie van buitenaf blijvend jouw dagen laten bepalen
  2. De regie terugpakken en weer de CEO van je leven worden

Laat je niet GEK maken

We leven in een wereld dat met een rotvaart uit de bocht aan het vliegen is. Door de snelle digitale ontwikkelingen zijn de mogelijkheden en keuzes geëxplodeerd de afgelopen 10 jaar. 

We worden overspoeld met notificaties, afleidingen, verwachtingen, opties en meningen. We worden er letterlijk gek van. Gedreven worden door al die ruis, prikkels en druk van buitenaf zorgt ervoor dat je steeds meer grip verliest en verder uit verbinding raakt met jezelf. 

De krachtigste resultaten bereik je door zelfleiderschap. Het is tijd dat jij weer het stuur pakt en bepaalt waar jouw tijd en energie naar toe gaat. 

Niet langer reactief gestuurd worden door je dagen heen, maar jij die intentioneel jouw dagen leidt. Alleen dan kun je jouw volle potentieel benutten en voelt het nog licht ook. 

Laatst zei een succesvolle ondernemer tegen mij: ‘Jij leert mensen hoe ze zich niet gek laten maken.’ En hij had helemaal gelijk. 

Ik leer je hoe je radicaal eigenaarschap pakt over je leven en jij weer intentioneel gaat leiden. Zodat je niet alleen jouw volle potentieel gaat benutten en droom resultaten gaat boeken, maar wat mij betreft nog belangrijker: Voldoening en betekenis ervaart onderweg naar je doelen toe. 

Jij weer achter het stuur, zodat je helemaal tot je recht komt en niet meer van je pad af te krijgen bent. Onwankelbaar, authentiek en krachtig. 

Klikt dit bij je? Ben je klaar om eigenaarschap te pakken en het niet langer meer buiten jezelf te leggen? Wordt de CEO van jouw leven.

The Mission ...

From SURVIVAL mode to THRIVING mode

Uit je overlevingsmodus stappen voelt flippin’ spannend. Het voelt alsof je geen andere keuze hebt dan dit. Want wat als ik eruit stap en alles waar ik zo hard voor heb gewerkt sodemietert zo in elkaar? En ik wil nog zoveel bereiken, ik KAN nu niet rustiger aan gaan doen…

Ik geloof: If you want to speed up, you got to slow down. Jouw volle potentieel bereik je door te vertragen en intentioneel te kiezen in het leven. Wat je hier heeft gebracht, gaat je niet verder helpen. Het is tijd voor minder, maar beter. Kwaliteit boven kwantiteit. Moet jij eens kijken hoe jouw leven er over een jaar uit ziet! 

De vier pijlers van The High Performance Blueprint:

Radicaal eigenaarschap betekent dat je de volle verantwoording weer bij jezelf neerlegt. Je legt niets meer buiten jezelf en bent er bewust van dat je in elke situatie zelf eigenaarschap kunt pakken.

Dit betekent niet dat je altijd hét leven kunt leiden. Het leven zal er geregeld gewoon doorheen komen fietsen… Soms op een positieve manier en soms op een brute oneerlijke manier. Maar je leert dat je in elke situatie altijd een keuze hebt. Dat jij nog altijd wel de spelregels bepaalt en kunt blijven leiden op een manier die integer is aan wie jij bent.

Je gaat leren hoe je intentioneel kiest in het leven, los van de omstandigheden of ruis van buitenaf, zodat je later zonder spijt terug kunt kijken. 

Een high performer worden zit hem in wie je bent, niet in wat je doet. Wie jij kiest te zijn en hoe jij elke dag komt opdagen bepaalt het gedrag en uiteindelijk de resultaten die je bereikt.

We starten onze samenwerking met het verhogen van jouw zelfbewustzijn . Wie kies jij om te zijn? Waar sta jij voor in het leven en wat is écht belangrijk voor jou? Waar ligt jouw zone of genius? Waar wil jij je tijd en energie aan geven? 

Door helder te hebben wie jij écht kiest te zijn en hier woorden aan te geven, creëer je een krachtig kompas voor je zelf waar vanuit je keuzes gaat maken.

Door alleen de dingen te doen die écht het verschil maken en de rest weg te snijden, herstel je de kwaliteit van jouw werk. Beter nog. Je verhoogt de kwaliteit van je leven.

Essentialisme gaat over letterlijk alles terugbrengen naar de essentie. Tijd is ons meest kostbare bezit. We gaan scherpe keuzes maken over wat jouw tijd en energie waard is en wat niet.

Er zijn maar weinig dingen echt essentieel om een hoogwaardig bedrijf en leven te creëren. Jij moet niet meer doen, maar puur de essentiële dingen doen die zorgen voor resultaat. Minder, maar beter.

We filteren alle ruis, tot we bij de kern komen en jij weer verbinding maakt met dat wat er écht toe doet in jouw leven. Zo ga jij weer bewust kiezen wat JOUW definitie van succes is. En heb je helder wat succes je mag kosten, en net zo belangrijk, wat het je niet mag kosten. 

Of wat we vanuit mijn achtergrond in de gedragswetenschappen noemen: Psychologische flexibiliteit. Dit betekent de veerkracht hebben om gezond om te kunnen gaan met tegenslagen, negatieve gedachten, emoties en stress.

Waar veel positiviteits guru’s op dit moment je willen leren om negatieve emoties straal te negeren, geloof ik in weerbaar worden. Negatieve gedachten/emoties zijn er nu eenmaal, dat is hoe ons brein werkt. Ze zijn er ook niet voor niets, ze zijn er om jou iets te vertellen. Je kunt doen of het er niet is en positieve affirmaties roepen tot je een ons weegt, maar dat brengt je geen stap verder. Sterker nog, je zou je bijna schuldig gaan voelen wanneer je er wel even doorheen zit.

Wat je wilt leren is hoe je een gezonde stress tolerantie opbouwt. Hoe jij je niet langer identificeert met negatieve gedachten en emoties, maar hoe je deze op de juiste manier kunt reguleren. Met als doel: onwankelbaar je pad blijven volgen. Mijn verdieping in ACT (acceptatie en commitment therapie) helpt hierbij. 

Zeg...

Wat is het resultaat?

Terugkijken zonder SPIJT

Ik wens dat je over zo’n 30 jaar met trots terug kunt kijken op je bent geworden.

De top vijf dingen waar mensen spijt van hebben aan het eind van hun leven gaan er in de kern nooit over wat ze wel/niet aan resultaten hebben bereikt, maar over wie ze zijn geworden. We voelen spijt wanneer we niet authentiek ons eigen pad hebben bewandeld, maar ons hebben laten sturen door alle druk en verwachtingen van buitenaf. Wanneer we onze tijd aan de verkeerde dingen zijn verloren. 

Het is tijd dat er krachtige leiders opstaan en gaan leven volgens hun eigen spelregels. Het is tijd voor jou om los te breken van alle druk van buitenaf en jouw unieke pad weer te bewandelen. Een leven waar jij je niet meer inhoudt, maar volledig tot je recht komt. 

Waar als eerste jijzelf weer plezier, betekenis en voldoening gaat ervaren en jouw bekertje weer gevuld wordt. Zodat daarna al jouw waarde overstroomt naar anderen toe en je impact gaat maken. Dat is waar je voor gemaakt bent en ik voor jou wil.  Voel je dat dit voor jou is, plan dan vandaag nog een call met mij in. In dit gesprek snijd ik door alle ruis heen en kom ik bij de kern van wat ik aan goud bij je zie. 

Ik ga liefdevol maar eerlijk je een spiegel voorhouden en een nieuw perspectief laten zien, want jouw leven doet ertoe. Binnen 3 minuten zie ik waar jij nog de handrem aangetrokken hebt in je leven, waar je grootste potentie zit en waar jij je eigen succes nog saboteert.

4D9A3942kopie

the reviews

WORD ON THE STREET

no. 001

‘Na jaren heel hard gewerkt te hebben zie ik nu dat het anders kan.

Ik heb veel meer inzicht in mezelf gekregen. Het meest waardevolle vind ik dat ze mij helpt om mijn leven vorm te geven zoals ik dit graag wil. In een goede balans tussen privé & werk. Niet constant maar snel te willen en mezelf teveel druk op te leggen. 

 Ik heb meer rust gekregen en heb geleerd focus te brengen in wat ik doe. Ik durf steeds meer te kiezen voor wat ik écht wil. Doordat ik steeds beter mijzelf leer kennen, maak ik makkelijker keuzes. Ik kies meer voor mijzelf en kom meer tevoorschijn.

Na jaren heel hard gewerkt te hebben merk ik nu dat het anders kan. Ik zie steeds meer mijn kwaliteiten en waarden. Ik geloof steeds meer dat mijn dromen werkelijkheid gaan worden. 

Marianne is een eerlijke, oprechte betrokken coach. Heel veel ervaring en weet waar ze het over heeft. Ze is concreet en staat als een huis. Ze is authentiek. Ze is helemaal zichzelf en dat voel je. Ik ben dankbaar voor onze samenwerking.

posted by Geralde Schreuder

rating
5/5

The Plan ...

Hoe ziet het programma eruit?

We starten direct goed. Ik haal je uit alle ruis en prikkels en we gaan een onwankelbaar fundament bouwen.

Dit doen we door te vertragen en te verbinden met wie jij bent en waar jij naar verlangt. Gevolgd door krachtige keuzes maken, focus en strategie aanbrengen. 

Persoonlijk aandacht en een plan op maat vind ik enorm belangrijk. Iets dat ik zelf regelmatig gemist heb in andere trajecten. Daarom beginnen we met een persoonlijke kick-off van 2 live dagen. Één op één, met als doel een vliegende start waar jij met helderheid, richting en focus jouw doelen gaat waarmaken.

Tijdens deze live Kick off  bespreken we onze samenwerking en waar je naartoe wilt het komend jaar, zowel op zakelijk vlak als persoonlijk. Ter voorbereiding op deze sessies ontvang je een werkboek om in te vullen.

In de eerste VIP sessie nemen we uitgebreid de tijd om dieper te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en hoe jij jouw beste leven wilt gaan leiden.

Tijdens onze tweede VIP sessie (proberen we zo snel mogelijk achter elkaar te plannen) duiken we in je zakelijke strategie. Je loopt de deur uit met helderheid, rust en een concreet plan naar jouw doelen toe. 

Elk vervolg kwartaal start met samen een strategisch en concreet gameplan maken. We evalueren en kijken terug + bepalen de strategie voor het komend kwartaal. We willen zo simpel (maar lucratief) mogelijk jouw doelen bereiken. 


Elk kwartaal ontvang je mijn 90-dagen gameplan en vullen we die samen in.

Na de eerste 2 live sessies hebben we elke maand een 1-1 coachsessie gepland staan.

Je krijgt coaching van mij persoonlijk. We bespreken je progressie. Ook bekijken we je strategie en acties +  wat jij nodig hebt om jouw doelen de komende maand te behalen. 

We hebben maandelijkse co-work sessies met de hele groep waarin we samen met focus aan het werk gaan. We leren en inspireren elkaar en er is ruimte voor advies en feedback.

Mij in je broekzak!  Mijn klanten zijn hier erg enthousiast over. Door samen kort op de bal te spelen zorgen we voor snelle groei. 

Voor tussentijdse ondersteuning, helderheid, vragen, feedback en natuurlijk ook om met jou alle successen mee te vieren.

Al mijn kennis en lessen op één plek.

Let op: Dit is geen programma waar je stap door stap doorheen moet. Zie het als online kennisbank, je pikt eruit wat je op dat moment nodig hebt.

 

Het staat vol lessen, strategieën, opdrachten, checklisten en templates.

Met mij samenwerken vergt een zekere moed

Daarom ben ik erg selectief met wie ik samenwerk. Je moet klaar zijn om krachtige keuzes te maken. Er is moed voor nodig om al het non-essentiële weg te snijden en radicaal eigenaarschap te pakken. 

Maar als jij verlangt naar…

  • Een doorbraak, niet alleen zakelijk, maar ook privé. 
  • Helderheid en simplicity terugbrengen
  • zodat jij echt jouw volledig potentieel gaat benutten
  • Vertragen en verbinden met jezelf en de mensen om je heen
  • Duurzame groei en meetbare resultaten
  • Zonder roofbouw te plegen op jezelf of wat belangrijk is voor je 
  • Sterker nog, met als resultaat een rijker, meer vervullend leven…
  • Met meer winst op alle fronten.


Dan is dit precies wat jij nu nodig hebt.

Voor wie is dit traject?

Voor wie is dit traject?

Ik ben selectief met wie ik samenwerk, omdat ik de kwaliteit van mijn werk wil bewaren. Ik werk alleen met ondernemers en zakelijke leiders waarvan ik zeker weet dat ze klaar zijn voor deze transformatie. Voldoe jij aan minimaal 3 punten uit het lijstje hieronder? Dan ben je van harte welkom om een call in te plannen. 

let's review this

Blije Ondernemers

Geef jezelf toestemming!

Pas als je jezelf toestemming geeft om te stoppen met proberen alles voor iedereen te zijn, kun je jouw optimale bijdrage leveren aan de dingen die echt belangrijk zijn. 

Gun jezelf deze transformatie en verhoog drastisch de kwaliteit van jouw leven en business. 

It's TIME to become who YOU WERE before the world TOLD YOU who to be!'

- Charles Bukowski

Meest gestelde vragen

01

WAT IS DE INVESTERING?

Dat deel ik met je als we elkaar spreken en samen concluderen dat dit traject echt nu voor jou is. Ik wil eerst horen hoe je situatie is, waar je naar verlangt, wat je nu nodig hebt en of ik je hierbij kan helpen, dan pas doe ik mijn aanbod.  De meeste deelnemers vinden het overigens meevallen. 

IS HET EEN 1-1 PROGRAMMA?

Yes! We trekken samen een jaar op. We hebben meerdere 1-1 sessies  en coachcalls en doorlopend sta ik klaar voor advies en feedback. De Q&A calls zijn soms met meerdere, maar nooit meer dan 6 ondernemers.

02

03

Waarom een jaar?

Er zitten niet alleen 4 verschillende seizoenen in de natuur, maar ook in jouw leven en business. Denk maar eens aan hoe je na de zomervakantie vol nieuwe energie en focus weer aan de slag gaat, maar tegen het eind van het jaar, wanneer het koud en donker buiten wordt je er weer heel anders bij kan zitten.

Ik geloof dat het waardevol is om een langdurige samenwerking aan te gaan met een coach die jou kan begeleiden in de verschillende seizoenen van jouw leven. Die jouw patronen herkent en helpt om tijdens alle seizoenen voor duurzame groei te gaan zonder dat het ten koste gaat van jou of je omgeving. 

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Yes, dat kan. Je kan kiezen om éénmalig te betalen of in 12 termijnen te betalen. Tijdens het bellen kunnen we bespreken wat voor jou nu handig is. 

04

05

HEB IK HIER WEL TIJD VOOR?

Geloof mij, dit gaat tijd opleveren! Het kan sneller, lichter en effectiever. Juist wanneer je nu onrust voelt en druk ervaart is dit HET moment om in te stappen.

Heb je het idee dat je eerst zaken helder moet hebben? Laten we dit dan bespreken in onze call samen. Dat is juist waar ik bij kom helpen. 

Ik heb nog niet alles helder

Is niet nodig. Het is ontzettend vermoeiend om zelf met ruis in je hoofd elke keer rondjes te blijven maken in je gedachten. Vaak is het lastig kunnen kiezen juist een teken dat je overwhelmed bent. 

Gun jezelf een strateeg en coach die je spiegelt en helpt krachtige keuzes te maken. Dit zal je zoveel meer ruimte en resultaat gaan opleveren.

06

07

IK TWIJFEL NOG...

Begrijpelijk, het is een investering en dat kan spannend zijn. Jouw succes is mijn succes, ik wil je alleen in het programma hebben als ik zeker weet dat dit het resultaat gaat geven waar jij naar verlangt. 

Laten we bellen, dan kan ik strategisch met je mee denken of dit voor jou nu de juiste stap is om next level te gaan.