Let's go!

4D9A5125

1-1 Excecutive High performance & Businesscoaching

Ik help jou als gevestigde ondernemer op hoog niveau presteren en resultaten te boeken, zonder roofbouw te plegen op jezelf of op dat wat belangrijk is voor jou. 

Terug naar de essentie in jouw bedrijf en leven, met als resultaat: échte rijkdom op alle fronten! 

Een hoogwaardig leven & business

Je loopt al even mee, aan ervaring geen gebrek. Je hebt grootse dromen. Je bent slim en kunt snel schakelen. Maar man, wat ren je door de dag heen. Frustrerend, want je voelt dat er zoveel meer potentie nog in je zit. 

Je verlangt naar meer rust in je hoofd en cash op je bank. Naar genoeg tijd en vrijheid om NU van het leven te genieten. Maar ook écht weer betekenis en voldoening ervaren in dat wat je doet. 
Heb ik het goed? 

You're at the right place!

Je hebt vandaag 2 keuzes:

  1. Nog harder rennen en meer op je blijven nemen.
  2. Terug gaan naar de essentie en al het overige ruis elimineren.

Wat je nodig hebt is MINDER, maar BETER

Door alleen de dingen te doen die echt verschil maken en de rest weg te snijden, herstel je de kwaliteit van jouw werk. Beter nog. Je verhoogt de kwaliteit van jouw leven.

In een wereld waar de mogelijkheden en keuzes de afgelopen 10 jaar geëxplodeerd zijn, is ruis en afleiding het grootste probleem voor het behalen van duurzaam succes. We worden overspoeld met informatie, opties, meningen en sociale verwachtingen. 

Al die prikkels van buitenaf hebben als gevolg, uit verbinding raken met jezelf. Helder richting en keuzes maken wordt hierdoor steeds lastiger.

Er maar weinig dingen echt essentieel om een hoogwaardig business en leven te creëren.  

Jij moet niet meer doen, maar alleen nog de essentiële dingen doen. En om dit scherp te krijgen heb je te vertragen en terug te gaan naar de kern van wie jij bent.

Door al het ruis te verwijderen, zorgen we ervoor dat jij weer verbinding maakt met dat wat er écht toe doet in jouw leven. Dat je weer keuzes maakt trouw aan wie jij bent en een leven leidt waar jij helemaal tot jouw recht komt. Niet meer van jouw eigen pad af te krijgen. Onwankelbaar!

Met een business dat zich perfect vouwt om jouw droomleven, in plaats van dat het ten koste gaat van je leven. Een business waar jouw kwaliteiten en authenticiteit van af druipt. Met als gevolg, onvergelijkbaar en super aantrekkelijk zijn voor jouw doelgroep.

Dat is waar ik bij help. In onze samenwerking gaan we die ruis filteren tot we bij de kern uitkomen. Het is de hoogste tijd om al jouw opgebouwde waarde en ervaring te verzilveren.

The Mission ...

Terug naar de KERN van wie jij bent en wat JIJ uit te delen hebt

Daar zou goede business coaching wat mij betreft over moeten gaan. Al het andere gaan we elimineren.

Ik combineer de kennis vanuit mijn psychologie achtergrond met mijn 12 jaar ervaring als marketingstrateeg. Dit zorgt ervoor dat ik de juiste vragen weet te stellen en scherp zie wat er nodig is om jou helemaal tot je volle potentie te helpen. 

Vanuit mijn helikopterview help ik je naar focus en helderheid daar waar jij ruis ervaart. Je eigen ‘zone of genius’ zien is knap lastig, zoals je vast gemerkt hebt. Je hebt een spiegel hierin nodig.  

Ik help je niet naar wat ik zie als succes, maar naar wat jouw definitie is van succes. Ik heb met allerlei soorten bedrijven, verdienmodellen en ondernemers de afgelopen jaren gewerkt. Belangrijk, want ik geloof dat je niet zoveel hebt aan één leuk marketingtrucje leren zoals sommige business coaches doen. Daarom ga ik met jou op maat dé strategie ontwikkelen die past bij hoe jij wilt leven en ondernemen. 

Met mij samenwerken vergt een zekere moed

Daarom ben ik erg selectief met wie ik samen werk.  Je moet klaar zijn om krachtige keuzes te maken. Er is moed voor nodig om al het non-essentiële weg te snijden. 

Maar als jij verlangt naar…

  • Een doorbraak, niet alleen in jouw bedrijf, maar in je leven.
  • Helderheid en simplicity terugbrengen,
  • zodat jij echt jouw volledige potentie gaat benutten.
  • Vertragen en verbinden met jezelf en de mensen om je heen.
  • Duurzame groei en meetbare resultaten. 
  • Zonder dat het ten koste gaat van jouw privé leven…
  • Sterker nog, met als resultaat een rijker, meer vervullend leven…
  • Met meer winst op alle fronten.


Dan is dit precies wat jij nu nodig hebt. 

Schermafbeelding 2022-06-07 om 22.19.49

the reviews

WORD ON THE STREET

no. 001

‘Marianne is strategisch sterk. Maar dat niet alleen, ze ziet je ook echt!

Ze ziet het wanneer er nog een antwoord achter het antwoord ligt. Ze voelt intuïtief sterk waar uitdagingen of obstakels liggen en is niet bang om door te vragen. 

Marianne is gewoon heerlijk om mee samen te werken. Ze haalt het beste in mij naar boven, zet me op scherp en laat mij geloven in de waarde die ik te geven heb. 

Ze helpt je te zien waar werk aan de winkel is, om door te kunnen groeien naar een nieuwe fase in je bedrijf. Ik ben enorm blij met Marianne.

posted by ELSA Schaddelee

rating
5/5

The Plan ...

Hoe ziet het jaarprogramma 'Unshakable' eruit?

We starten direct goed. Ik haal je uit alle ruis en prikkels en we gaan een onwankelbaar fundament bouwen.

Dit doen we door te vertragen en te verbinden met wie jij bent en waar jij naar verlangt. Gevolgd door krachtige keuzes maken, focus en strategie aanbrengen. Persoonlijk aandacht en een plan op maat vind ik enorm belangrijk. Iets dat ik zelf regelmatig gemist heb in andere trajecten. 

Daarom beginnen we met een persoonlijke kick-off en direct daarna samen 2 dagen live. Één op één, met als doel een vliegende start waar jij direct klaar vol focus aan de slag kan gaan. 

Tijdens deze live Kick off  bespreken we onze samenwerking en waar je naar toe wilt het komend jaar, zowel op business vlak als persoonlijk. Ter voorbereiding op deze sessies ontvang je een werkboek om in te vullen.

In de eerste VIP sessie nemen we uitgebreid de tijd om dieper te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en hoe jij jouw mooiste leven wilt gaan leiden.

Tijdens onze tweede VIP sessie (proberen we zo snel mogelijk achter elkaar te plannen) gaan we jouw bedrijf simpel, krachtig en helder maken.

Je loopt de deur uit met een uitgewerkt 90-dagen strategieplan voor het eerste kwartaal, dat gaat zorgen voor direct rust en resultaat.

 

Elk vervolg kwartaal start met samen strategisch en concreet gameplan maken. We evalueren en kijken terug + bepalen de strategie voor het komend kwartaal. We willen zo simpel (maar lucratief) mogelijk jouw doelen bereiken. 

Elk kwartaal ontvang je de 100-dagen gameplan. Dit is een fysiek boek waar we samen het plan voor de komende 100 dagen invullen.

Na deze tweedaagse hebben we elke maand een coachsessie gepland staan.

Je krijgt coaching van mij persoonlijk. We bespreken je progressie. Ook bekijken we je strategie en acties +  wat jij nodig hebt om jouw doelen de komende maand te behalen.   

Mij in je broekzak! 

Mijn klanten zijn hier erg enthousiast over. Voor tussentijdse ondersteuning, helderheid, vragen, feedback en natuurlijk ook om met jou alle successen mee te vieren.

Al mijn kennis en lessen op één plek.

Let op: Dit is geen programma waar je stap door stap door heen moet. Zie het als online kennisbank, je pikt eruit wat je op dat moment nodig hebt.

Het staat vol lessen, strategieën, opdrachten, checklisten en templates. Denk aan thema’s als: Essentialisme, contentstrategie, mindset, zichtbaarheid, positionering, website, copywriting, visuele branding, sales en marketing.

Voor wie is dit traject?

Ik ben selectief met wie ik samenwerk, omdat ik de kwaliteit van mijn werk wil bewaren. Ik werk alleen met ondernemers waarvan ik zeker weet dat ze klaar zijn voor deze transformatie.  Voldoe jij aan minimaal 3  punten uit het lijstje hieronder? Dan ben je van harte welkom om een call in te plannen. 

Zeg...

Wat is het resultaat?

let's review this

Blije Ondernemers

Geef jezelf toestemming!

Pas als je jezelf toestemming geeft om te stoppen met proberen alles voor iedereen te zijn, kun je jouw optimale bijdrage leveren aan de dingen die echt belangrijk zijn. 

Gun jezelf deze transformatie en verhoog drastisch de kwaliteit van jouw leven en business. 

'Don't change who you are, become more of who you are at your best!'

- SALLY HOGSHEAD

Meest gestelde vragen

01

WAT IS DE INVESTERING?

Dat deel ik met je als we elkaar spreken en samen concluderen dat dit traject echt nu voor jou is. Ik wil eerst horen hoe je situatie is, waar je naar verlangt, wat je nu nodig hebt en of ik je hierbij kan helpen, dan pas doe ik mijn aanbod.  De meeste deelnemers vinden het overigens meevallen. 

IS HET EEN 1-1 PROGRAMMA?

Yes! We trekken samen een jaar op. We hebben meerdere 1-1 sessies  en coachcalls en doorlopend sta ik klaar voor advies en feedback. De Q&A calls zijn soms met meerdere, maar nooit meer dan 6 ondernemers.

02

03

Waarom een jaar?

Er zitten niet alleen 4 verschillende seizoenen in de natuur, maar ook in jouw leven en business. Denk maar eens aan hoe je na de zomervakantie vol nieuwe energie en focus weer aan de slag gaat, maar tegen het eind van het jaar, wanneer het koud en donker buiten wordt je er weer heel anders bij kan zitten.

Ik geloof dat het waardevol is om een langdurige samenwerking aan te gaan met een coach die jou kan begeleiden in de verschillende seizoenen van jouw leven. Die jouw patronen herkent en helpt om tijdens alle seizoenen voor duurzame groei te gaan zonder dat het ten koste gaat van jou of je omgeving. 

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Yes, dat kan. Je kan kiezen om éénmalig te betalen of in 12 termijnen te betalen. Tijdens het bellen kunnen we bespreken wat voor jou nu handig is. 

04

05

HEB IK HIER WEL TIJD VOOR?

Geloof mij, dit gaat tijd opleveren! Het kan sneller, lichter en effectiever. Juist wanneer je nu onrust voelt en druk ervaart is dit HET moment om in te stappen.

Heb je het idee dat je eerst zaken helder moet hebben? Laten we dit dan bespreken in onze call samen. Dat is juist waar ik bij kom helpen. 

Ik heb nog niet alles helder

Is niet nodig. Het is ontzettend vermoeiend om zelf met ruis in je hoofd elke keer rondjes te blijven maken in je gedachten. Vaak is het lastig kunnen kiezen juist een teken dat je overwhelmed bent. 

Gun jezelf een strateeg en coach die je spiegelt en helpt krachtige keuzes te maken. Dit zal je zoveel meer ruimte en resultaat gaan opleveren.

06

07

IK TWIJFEL NOG...

Begrijpelijk, het is een investering en dat kan spannend zijn. Jouw succes is mijn succes, ik wil je alleen in het programma hebben als ik zeker weet dat dit het resultaat gaat geven waar jij naar verlangt. 

Laten we bellen, dan kan ik strategisch met je mee denken of dit voor jou nu de juiste stap is om next level te gaan.