KLAAR OM OP TE VALLEN?

4 delige training:

Get Noticed & Start Selling

Hoe zou het zijn als jouw bedrijf bruist online, je alleen maar groeit in fans en je de leukste klanten binnen haalt? Als jouw online brand net zo mooi en authentiek is als dat jij zelf in het echt ook bent? 

In een vierdelige training  leer ik hoe jij een sterk online business bouwt. Een merk dat opvalt en verkoopt! En het leukste is… gewoon door volledig jezelf te zijn en met een strategie te verkopen dat bij jou past. 

NU TIJDELIJK GRATIS (T.W.V € 249)

Krijg direct toegang:

Deze training is voor jou als...

Je meer focus, strategie en groei wilt in jouw bedrijf.

Waar wil jij naar toe met jouw bedrijf? Durf je het voor je te zien?

Lijkt het je niet heerlijk:

  • Vertrouwen hebben in jezelf, je aanbod, marketing en sales.
  • Een fanbase dat organisch blijft groeien en echt resoneert met jou.
  • Makkelijk content creëren dat verbind  & verkoopt
  • Er focus is in je aanbod en je weet hoe je door kan blijven groeien.
  • Minder concurrentie voelen en ervaren.
  • Makkelijk en authentiek verkopen, zonder trucjes, maar vanuit echte connecties. 

NU TIJDELIJK GRATIS (T.W.V € 249,-)

Schrijf je in en krijg direct toegang

4D9A8816

Hey You!

Ik ben Marianne Voerman, Marketing & Businesss Strateeg. Ik help ambitieuze ondernemers om te gaan ondernemen vanuit rust, vrijheid en financiële zekerheid.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwelijke ondernemers mogen helpen met het opzetten van hun business & brand. Jij verdient het ook om online gezien te worden!

Ik leer je hoe je moeiteloos kan verkopen op een manier dat bij jou past. Gewoon door gewoon jezelf te zijn! Geen vervelende opdringerige verkooptechnieken, maar een methode waar bij je oprecht waardevol bent voor jouw volgers. 

Inhoud 4-delige training:

NU EENMALIG GRATIS! T.W.v. € 249,-

De vierdelige training bestaat uit:

  • 4 video trainingen – Ik heb vier waardevolle workshops voor je voorbereid. Boordevol alle informatie en strategieen die jij nodig hebt. Hieronder lees je per training wat ik ga bespreken. 
  • Werkboekjes – Na elke video training krijg je een aantal praktische opdrachten waar je concreet mee aan de slag kan. We willen natuurlijk wel meteen in praktijk het toe gaan passen. 
  • Besloten Facebook Community – In deze groep kun je al je brand & marketing vragen stellen en is er ook uitgebreid ruimte voor vragen en hulp van mij.

Live Trainingen:

DEEL 1

LIVE TRAINING 1 : Positionerng & Aanbod

Om de juiste boodschap uit te kunnen stralen en de expert positie in te kunnen nemen is het belangrijk dat jij precies weet welke positie je in neemt. We gaan het hebben over de anatomy van een sterk merk en hoe jij jouw stem & stijl vindt en versterkt.

Vervolgens gaan we kijken naar je aanbod. Wat zijn winstgevende en schaalbare verdienmodellen? Heb jij een onweerstaanbaar aanbod met resultaat?

LIVE TRAINING 2 : SALES & MARKETING​

In deze video training ga ik je meenemen in hoe en wanneer jij je aanbod kan aanbieden zodat het voor jouw fans als een logische vervolgstap voelt (en welke marketingtools je hierbij gebruikt).

En ik ben echt gek op verkooppsychologie! Het is zo interessant als je gaat begrijpen waarom mensen op een bepaalde manier reageren. Ik ga je leren hoe ‘sales’ werkt in ons brein en hoe jij een ideale klant kan klaarmaken en kan helpen met de keuze om te gaan kopen.

DEEL 2

DEEL 3

LIVE TRAINING 3 : Contentstrategie - Van volger naar klant

Relevante content dat verbind. Dat is waar verkopen begint. Bouw een echte connectie met jouw volgers. Leer welk content ervoor zorgt dat je volgers jouw waarde gaan zien, liken, delen en kopen. En hoe je mensen kan filteren, zodat je alleen met de ideale klant in gesprek komt.

Daarnaast leer ik je een methode van content creëren dat je enorm veel tijd en energie gaat schelen, maar waardoor je ook veel strategischer bezig gaat zijn met jouw content.

DEEL 4 : O&A & SalesGESPREKKEN VOEREN

In deze ‘vraag en antwoord’ sessie neem ik alle vragen die tijdens deze training naar voren zijn gekomen met je door.

Ook geef ik nog wat tips & tricks mee over hoe je met bezwaren omgaat en een live salesgesprek voert. 

DEEL 4

NU TIJDELIJK GRATIS (T.W.V € 249)

Schrijf je in voor de training

Let's review this

NU TIJDELIJK GRATIS (T.W.V € 249)

Schrijf je in voor de training