ZIN OM TE SPARREN? BOEK EEN GRATIS STRATEGIECALL >

De 8 stappen naar meer klanten

Weet jij hoe je jezelf kan onderscheiden van de rest? Trekt jouw merk al continue leuke klanten aan?

Nee? Download dan nu direct de Brand Blueprint en ontdek de 8 stappen naar meer klanten. 

Wat zijn de 8 elementen die sterke grote merken toepassen en hoe zorg jij ervoor dat ook jij deze ook gaat toepassen? 

  • Ontdek waar jouw onderscheidende waarde zit.
  • Leer de 8 stappen naar meer klanten
  • Identificeer waar jij jouw merk kan versterken & krijg praktisch advies van mij per element om mee aan de slag te gaan.
  • En je zult zien: De leukste klanten komen op je af als een magneet als jij gaat shinen met jouw brand! 

Download hem en ontvang de Blueprint direct in jouw mail om aan de slag te kunnen!

Download jouw e-book hier:

Hallo...

Jij bent NIET ALLEDAAGS

Weet je wat ik denk? Jij bent niet gemaakt om middelmatig te zijn. Jij bent geen muurbloempje… Jij bent niet doorsnee of alledaags. Jij laat nog half niet zien hoe flippin’ groots jij bent! Je bent een levensgenieter, jij durft je kop boven het maaiveld uit te steken en anders te zijn dan de rest.

Misschien vergeet je dit af en toe zelf door de drukte van de dag. Maar echt, als jij de waarde die in jou al zit volop gaat laten zien en op jouw voorwaarden gaat ondernemen wordt je een klanten magneet.

De wereld smacht naar authentieke leiders die echt zichzelf zijn en voluit durven te leven. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit plezier en vrijheid. We zijn moe van alle neppe marketingsausjes en perfecte Instagram plaatjes. We willen echtheid, transparantie en verbinding voelen.

En ook jij verlangt hiernaar. Niet constant twijfelen over waar ben ik nu onderscheidend in. Waarom moet een ideale klant eigenlijk bij mij komen? Niet constant vergelijken.

Tijd om jouw unieke ruimte in te nemen. Onvergelijkbaar met de rest! Om niet alleen jouw eigen waarde te (her)ontdekken, maar ook hoe jij de grootste waarde aan jouw klanten kunt geven om daar vervolgens ook goed voor betaald te krijgen.

DONT CHANGE WHO YOU ARE, BECOME MORE OF WHO YOU ARE AT YOUR BEST!

Nice to meet you

Ik ben Marianne

HiGH-VALUE POSITIONERINGSCOACH

Hi! Ik ben high value brand- & positioneringscoach. Ik help ondernemers en bedrijven om hun unieke plek aan de bovenkant van de markt te claimen!

In mijn 12 jaar ondernemen en ervaring als branddesigner + marketingstrateeg zag ik zoveel toffe bedrijven langskomen. Ik heb honderden bedrijven mogen helpen bij hun brand positionering. Stuk voor stuk verdienden ze het wat mij betreft om gezien te worden. Toch zag ik een verschil. Voor de één bleef het ploeteren om zichtbaar te zijn, terwijl de ander giga impact aan het maken was. 

Want weet je wat het is? Tegenwoordig is de beste zijn niet meer wat je succes gaat brengen. Je moet de aandacht weten te pakken in de snelle overweldigende media van nu. Je moet direct weten te fascineren en verbinding weten te maken. Als dat niet lukt, zal de wereld überhaupt niet zien dat jij de beste bent. 

Ik heb zelf gevoeld hoe doodvermoeiend het is om altijd de beste te proberen te zijn (of blijven). Totdat ik ontdekte wat het geheim is om licht en met gemak een klanten magneet te worden.  Ik gun jou hetzelfde. Meer vrijheid, meer omzet, meer impact!