Over mij

Hey You! Leuk om kennis te maken. Kan ik je ergens bij helpen? Laat het mij weten of boek een gratis groeicall in.

Nice to meet you

My Story...

4D9A6651

Ik ben Marianne

Business- & POSITIONERINGSCOACH

Hi! Ik ben high value positioneringscoach. Ik help ervaren ondernemers en leiders om ongeremd hun unieke plek in de markt te claimen en de impact te gaan hebben waar ze voor gemaakt zijn. 

Ondernemers en leiders die van betekenis willen zijn en weten dat ze geroepen zijn om een positief verschil te maken in de wereld.

Die klaar zijn om een leven te leiden vanuit hun authentieke waarden en talenten. De sleutel naar maximaal flow, voldoening en succes!

Na ruim 10 jaar ervaring in marketing & positionering weet ik dat jij pas echt onderscheidend gaat zijn en het verschil gaat maken waar jij naar verlangt, door eerst terug te keren naar de essentie. Om ongeremd vanuit wie jij bent, zonder concessies, jouw ruimte gaat innemen!

Dit doen we in een uniek traject met een combinatie tussen diepgaande coaching, authentiek leiderschap en bewezen strategieën waarbij we zorgen voor focus, helderheid en een ijzersterk plan.erva

Ik was jong & ambitieus

Ik heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring in marketing & positionering. Ik mocht 100en ondernemers, Ceo’s en bedrijven helpen met hun brand & bedrijf onderscheidend in de markt te zetten. 

Daarnaast heb ik vanaf mijn 21e, verschillende teams leiding gegeven. Ook werd ik regelmatig als projectmanager ingehuurd om grote projecten te leiden. 

Zoals je misschien al hoort. Ik begin jong en super ambitieus. Ik boekte vroeg al successen. Zat op de universiteit, studeerde psychologie en pedagogische wetenschappen en gaf daarnaast leiding aan een team. 

Ik had een uitgestippeld plan klaarliggen. Ik wist precies wat ik wou. Ik had focus, liet mij niet afleiden. Mijn eerste businessplan lag al klaar.

4D9A5117zw

In één klap werd mijn hele leven omgegooid

Een belangrijk sleutelmoment (zoals ik dat noem) in mijn leven. Ik belande in een ongezonde relatie en raakte vrijwel direct zwanger. Zonder teveel in detail te treden ging dit alles op een nare manier. Ik wist direct dat ik het alleen ging doen.

Met de 20 weken echo bleek mijn dochter ernstig ziek te zijn. Ze vonden een lijst aan afwijkingen, waaronder schedel- & hartafwijkingen.

Als klap op de vuurpijl raakte ik door de crisis in 2009 ook nog mijn baan als manager kwijt.

Daar gingen mijn dromen en plannen.

Hoe kon ik nu nog de allerbeste moeder worden die ik altijd al wou zijn? Hoe kon ik nu mijn dochter het allerbeste geven aan tijd en de dingen die ze nodig had? Hoe kon ik daarnaast ook nog zelf mijn dromen en ambities najagen?

Een leven vol zingeving en voldoening

Ik besloot radicaal dingen anders te gaan doen. Ik ging ontdekken hoe God mij echt bedoelt had, niet wat de rest van mij dacht en verwachtte. Want geloof mij, mensen vinden nogal wat van je in zo’n situatie zonder dat ze wisten wat er nu echt gebeurd was.

Ik ging ontdekken hoe ik op mijn manier het allerbeste leven kon creëren voor mij en mijn dochter.

Een leven dat niet alleen de vrijheid en succes gaf die ik nodig had om goed te kunnen voorzien en brood op de plank te bracht. Maar een leven waarvan ik voelde dat ik ook echt een positief verschil kon maken voor anderen! Een leven wat mij zingeving en voldoening gaf.

Natuurlijk ging dit met vallen en opstaan. Groei gaat nu eenmaal met hobbels. Maar man wat heb ik veel geleerd van deze reis!

Inmiddels is mijn dochter bijna 13 en een gezonde slimme meid. We hebben wat bijzondere wonderen met haar meegemaakt. 

Ik heb een leven opgebouwd waarbij ik meer dan genoeg verdien en vrije tijd heb voor mijn dochter, vrienden en familie.

Maar voor mij betekend succes zonder voldoening niets. Het feit dat ik elke dag wakker wordt en voel dat ik een positief verschil aan het maken ben, dat ik mijn waarde kan delen daar waar het impact maakt. Dat ik met mijn geld en tijd een positief verschil maak, dat is pas echt goud wat mij betreft.

LEIDERSCHAP + PURPOSE + STRATEGIE = IMPACT

In dit traject leer jij op een natuurlijke en lichtere manier jouw plek als leider van de markt  innemen. 

Na ruim 10 jaar ervaring als marketing & positioneringscoach weet ik dat jij pas echt onderscheidend gaat zijn en de impact gaat maken waar jij naar verlangt, door eerst terug te keren naar de essentie. 

Ik kan je allerlei marketing strategieën leren, nuttig ook. Maar daarmee alleen ga je het niet redden. 

Het is nodig om die reis naar binnen te maken. Wie ben ik nu echt? Waar sta ik voor? Wat heb ik uniek te geven aan de wereld? Wat heb ik te delen? Hoe kan ik als leider echt blijvende impact maken?

Trust me. Het is een reis waar je geen spijt van krijgt. 

'When your life is on course with its purpose, you are your most powerful.'

- OPRAH WINFREY

the reviews

WORD ON THE STREET

no. 001

‘Ik droom weer! Ik geloofde niet echt dat ik goud in mij had.’

Ik durf nu veel meer als ondernemer groots te gaan denken. Minder als ZZP loonslaaf en meer vanuit mijn eigen waarden maar ook eigenwaarde. Ik kan dit programma aanraden aan iedere ondernemer die klaar is om stappen te gaan zetten en echt wil ondernemen vanuit zijn/haar kracht.

You rock, lovely! Je weet de juiste toon te zetten, de dingen boven tafel te krijgen en bent een fijne combinatie van fijngevoelig en business.’

– OLGA

Lead with purpose

LAAT MIJ JOUW SPIEGEL ZIJN

Ik zie het goud in mensen. Daar waar ze excelleren.

Zelf helder inzien waar jouw eigen ’zone of genius’ zit en dit weten te vertalen naar buiten toe is niet makkelijk. Je hebt een spiegel hier in nodig. Ik net zo goed. Laat mij jouw spiegel zijn. Ik vertel je wat voor kansen ik zie voor je. Laten we bellen!