Over mij

Leuk om kennis te maken. Kan ik je ergens bij helpen? Laat het mij weten of boek een gratis strategiesessie in.

Nice to meet you

My Story...

Ik ben Marianne

High performance coach & Business Strateeg

Hi there. Ik ben Marianne, een rasechte ondernemer, strateeg en coach. Ik help ambitieuze ondernemers en leiders, naar minder, maar beter.

Want eerlijk is eerlijk. Dat is knap lastig in deze tijd. Er is zo ontzettend veel ruis en afleiding in de wereld, met minstens net zoveel keuzes en mogelijkheden. 

Ik zie dagelijks ondernemers bedolven worden hierdoor. Altijd maar door rennen, druk in je hoofd en ruis ervaren. Proberen te voldoen aan alle verwachtingen. 

Wat ik jou gun is dat je terugkeert naar de essentie van wat voor jou belangrijk is in het leven. Dat je vanuit rust en focus aandacht kan geven aan dat wat er écht toe doet. Dat jij de resultaten gaat leveren waar jij écht naar verlangt. 

Ik wil dat je later terug kunt kijken zonder spijt. Dat je terug kunt kijken en trots bent op wie je bent geworden. Dat je jouw unieke pad hebt bewandeld, los van alle ruis en druk van buitenaf. Dat je hebt genoten van dagen zonder haast en échte rijkdom op alle fronten. 

Zullen we bellen en samen kijken naar wat jij nu nodig hebt om daar te komen?

Jong en ambitieus begon ik

Ik studeerde Psychologie en Pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Ondertussen leidde ik een team als projectmanager. 21 jaar oud, ambitieus, vol dromen en plannen. 

Ik had een uitgestippeld plan klaarliggen. Maar goed, jij weet net zo goed als ik dat het leven altijd wel wat mooie curve balls naar je toe weet te gooien. Achteraf heeft dit de meest waardevolle lessen en groei gegeven. 

Vandaag de dag heb ik een multiple 6- figure business gebouwd (klinkt lekker in het Engels he 🙂 en heb ik ruim 12 jaar ervaring in marketing & positionering. Yep, een hele andere kant op dan gepland. Maar niet minder tof. 

Ik heb mijn cocktail aan kennis uit de gedragswetenschappen, marketing en good old levenservaring gecombineerd tot een unieke methode om jou als zakelijke leider te helpen om weer grip te krijgen op je tijd en resultaten.  

Inmiddels heb ik 100’en ondernemers, CEO’s en bedrijven geholpen aan een ijzersterke succes strategie. 

4D9A5117zw

In één klap werd mijn hele leven omgegooid

Een belangrijk sleutelmoment (zoals ik dat noem) in mijn leven. Ik belande in een ongezonde relatie en raakte vrijwel direct zwanger. Zonder teveel in detail te treden ging dit alles op een nare manier. Ik wist direct dat ik het alleen ging doen.

Met de 20 weken echo bleek mijn dochter ernstig ziek te zijn. Ze vonden een lijst aan afwijkingen, waaronder schedel- & hartafwijkingen.

Als klap op de vuurpijl raakte ik door de crisis in 2009 ook nog mijn baan als manager kwijt. Daar gingen al mijn dromen en plannen.

Hoe kon ik nu alsnog mijn ambities najagen en resultaten boeken? Hoe kon ik tegelijkertijd de allerbeste moeder worden die ik altijd al wou zijn en mijn dochter geven wat ze nodig had?

Als je leven zo abrupt om wordt gegooid krijg je ook vaak de meest diepe inzichten. Ik kwam tot de conclusie dat ik zo hard mijn best had gedaan om mezelf te bewijzen. Ik had een beeld van hoe succes eruit zou moeten zien, maar dit beeld was helemaal niet van mij. 

Ik heb maar één leven, what the heck wil ik hiermee gaan doen?

Gaandeweg was ik mijzelf verloren en rende ik steeds harder om maar aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik besloot radicaal dingen anders te gaan doen.

Ik ging terug naar de essentie. Ik heb maar één leven… What the heck wil ik hiermee gaan doen?

Wie ben ik? Waar geloof ik in? Naar welke waarden wil ik leven? Wat doet er écht toe in mijn leven? Wat wil ik voor impact achterlaten en voor verschil maken?

Ik ging (met vallen en opstaan) ontdekken hoe ik op mijn manier het allerbeste leven kon creëren voor mij en mijn dochter. En daar zaten moedige en radicale keuzes bij. 

Want als alleenstaande moeder met een kind dat om de haverklap in het ziekenhuis zat was mijn tijd en energie beperkt. Dat zorgde voor focus, een heldere strategie en keuzes met lef. 

Inmiddels is mijn dochter 14 en een mooie slimme meid. Ik heb wat wonderen met haar meegemaakt. Ik heb een leven opgebouwd waarin ik voldoening ervaar. Waar ik impact maak op de levens van anderen. En waar ik de tijd en geld heb om te leven hoe ik wil leven. Met aandacht en focus op de dingen die voor mij belangrijk zijn. 

En dat is precies waarbij ik jou ook wil helpen!

'It’s TIME to become who YOU were BEFORE the WORLD told you WHO to be.'

- OPRAH WINFREY