Over mij

Hey You! Leuk om kennis te maken. Kan ik je ergens bij helpen? Laat het mij weten of boek een gratis groeicall in.

Nice to meet you

Ik ben Marianne,

Brand & Business STRATEEG

Brand & Marketing strateeg, Self- made business woman, dromer, blije mama, koppige optimist, brand designer en rasechte levensgenieter.

Nee, ik ben niet één ding, maar mijn eigen authentieke mix. En dat is mijn goud! Niet in een boxje te stoppen. Net als jij. 

Ondernemen vanuit vrijheid, rust en plezier. Dat is wat ik jou gun. De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwelijke ondernemers mogen helpen met het opzetten van hun brand en enorm veel kennis op gedaan. Als brand- en marketingstrateeg zag ik zoveel authentieke en creatieve bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij kan gaan ondernemen vanuit rust, vrijheid en financiële zekerheid. Ik geef je alle nodige kennis en tools, zodat jij op jouw beurt impact kunt gaan maken en andere mensen blij maakt!

Jij hebt alles in huis om niet alleen een succesvol bedrijf te bouwen, maar ook het leven te gaan leiden waar jij voor gemaakt bent. Klaar om samen je dromen waar te gaan maken? Boek een gratis groeicall in.

ABOUT ME

Wist je dat...

#01.

Ik onderneem nu alweer bijna 12 jaar. Ik heb meerdere bedrijven opgezet & sommige doorverkocht (webwinkels, fotografie, marketing bureau) en kon er altijd binnen een half jaar van leven.

#02.

Ik ben behoorlijk hooggevoelig. Ik voel mensen snel aan en zie snel wat er nodig is. Dat is fijn. Maar het is ook heerlijk helemaal alleen achter mijn schermpje, in mijn eigen business te duiken.

#03.

Ik vind op kantoor werken dodelijk saai. Ik werk het liefst in gezellige cafeetjes met veel mensen en geluid om mij heen. Zo blijf ik creatief. 

#04.

Zout & zoet gaat niet samen in mijn hoofd. M&M’s pinda, caramel zeezout chocola en dat soort dingen gaan er bij mij niet in.  

DE SNELLE ROUTE

Ik help vrouwelijke ondernemers met het ontdekken van hun waarde, op te vallen in de massa en met plezier een succesvol bedrijf te bouwen! 

# Help, Marianne, ik wil ...