ZIN OM TE SPARREN? BOEK EEN GRATIS STRATEGIECALL >

Over mij

Leuk om kennis te maken. Kan ik je ergens bij helpen? Laat het mij weten of boek een gratis strategiesessie in.

Nice to meet you

My Story...

Ik ben Marianne

High performance coach & Business Strateeg

Hi there. Ik ben Marianne, een rasechte ondernemer, strateeg en coach. Ik help ambitieuze ondernemers en leiders, naar minder, maar beter.

Want eerlijk is eerlijk. Dat is knap lastig in deze tijd. Er is zo ontzettend veel ruis en afleiding in de wereld, met minstens net zoveel keuzes en mogelijkheden. 

Ik zie dagelijks ondernemers bedolven worden hierdoor. Altijd maar door rennen, druk in je hoofd en ruis ervaren. Proberen te voldoen aan alle verwachtingen. 

Wat ik jou gun is dat je terugkeert naar de essentie van wat voor jou belangrijk is in het leven. Dat je vanuit rust en focus aandacht kan geven aan dat wat er écht toe doet. Dat jij de resultaten gaat leveren waar jij écht naar verlangt. 

Mijn doel voor jou, dagen zonder haast en winst op alle fronten. 

Met mijn achtergrond uit de gedragswetenschappen en 12 jaar ervaring als marketingstrateeg weet ik wat er nodig is om echt tot jouw volle potentie te komen. Zullen we bellen en samen kijken naar wat jij nodig hebt?

Jong en ambitieus begon ik

Ik studeerde Psychologie en Pedagogische wetenschappen aan de universiteit. Ondertussen leidde ik een team als projectmanager. 21 jaar oud, ambitieus, vol dromen en plannen. 

Ik had een uitgestippeld plan klaarliggen. Maar goed, jij weet net zo goed als ik dat het leven altijd wel wat mooie curve balls naar je toe weet te gooien. Achteraf heeft dit de meest waardevolle lessen en groei gegeven. 

Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring in marketing & positionering. Yep, een hele andere kant op dan gepland. Maar niet minder tof. 

Ik mocht 100en ondernemers, CEO’s en bedrijven helpen met hun bedrijf onderscheidend in de markt te zetten. Als coach komt mijn psychologie achtergrond nog goed van pas. 

4D9A5117zw

In één klap werd mijn hele leven omgegooid

Een belangrijk sleutelmoment (zoals ik dat noem) in mijn leven. Ik belande in een ongezonde relatie en raakte vrijwel direct zwanger. Zonder teveel in detail te treden ging dit alles op een nare manier. Ik wist direct dat ik het alleen ging doen.

Met de 20 weken echo bleek mijn dochter ernstig ziek te zijn. Ze vonden een lijst aan afwijkingen, waaronder schedel- & hartafwijkingen.

Als klap op de vuurpijl raakte ik door de crisis in 2009 ook nog mijn baan als manager kwijt.

Daar gingen mijn dromen en plannen.

Hoe kon ik nu alsnog mijn ambities najagen en resultaten boeken? Hoe kon ik tegelijkertijd de allerbeste moeder worden die ik altijd al wou zijn en mijn dochter geven wat ze nodig had?

Als je leven zo abrupt om wordt gegooid krijg je ook vaak de meest diepe inzichten. Ik kwam tot de conclusie dat ik zo hard mijn best had gedaan om mij te bewijzen. Ik had een beeld van hoe succes eruit zag, maar dit beeld was helemaal niet van mijzelf. 

Ik heb maar één leven. what the heck wil ik hiermee gaan doen?

Gaandeweg was ik mijzelf verloren en rende ik steeds harder om maar aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Ik besloot radicaal dingen anders te gaan doen.

Ik ging terug naar de essentie. Ik heb maar één leven… What the heck wil ik hiermee gaan doen?

Wie ben ik? Waar geloof ik in? Naar welke waarden wil ik leven? Wat doet er écht toe in mijn leven? Wat wil ik voor legacy achterlaten en voor verschil maken?

Ik ging (met vallen en opstaan) ontdekken hoe ik op mijn manier het allerbeste leven kon creëren voor mij en mijn dochter. En daar zaten moedige en radicale keuzes bij. 

Want als alleenstaande moeder met een kind dat om de haverklap in het ziekenhuis zat was mijn tijd en energie beperkt. Dat zorgde voor focus, een heldere strategie en keuzes met lef. 

Inmiddels is mijn dochter 14 en een gezonde slimme meid. Ik heb wat wonderen met haar meegemaakt. Ik heb een leven opgebouwd waar ik voldoening ervaar. Waar ik impact maak op de levens van anderen. Waar ik de tijd en geld heb om te leven hoe ik wil leven. Met aandacht en focus op de dingen die voor mij belangrijk zijn. 

En dat is precies waarbij ik jou ook wil helpen!

'When your life is on course with its purpose, you are your most powerful.'

- OPRAH WINFREY