December NIEUWE STIJL MV.nl (5)

1-1 Coachingstraject

'Lead with Purpose'

LEiderschap & POSITIONERING

Het 6 maanden coachingstraject waarin jij vanuit authentiek leiderschap jouw positie in de markt in gaat nemen en de impact gaat maken waar je voor geroepen bent.

Je weet dat er nog zoveel meer in je zit!

Je bedrijf loopt best ‘oke’. Je werkt er dan ook hard voor.
Ondernemen voelt niet zo moeiteloos als je had gehoopt. Het voelt als een eeuwige ratrace waar je hard moet werken om alle ballen hoog te houden. Je voelt de druk om constant te blijven presteren, meer bereik te hebben en de beste te worden in jouw markt. 

Als je eerlijk bent: Je wilt meer! Grootser, meer omzet, meer impact, meer voldoening. Je weet dat je nog lang niet alles van jezelf hebt laten zien. Je weet dat je nog veel meer aan waarde te bieden hebt, zowel voor jezelf als ook voor jouw klanten.

Wat als je nu niets veranderd aan je situatie? Wat als het over een jaar precies zo voelt? Tijd voor actie!

Voor ambitieuze leiders & ondernemers die klaar zijn om zich groots te positioneren en de impact gaan hebben waar ze voor geroepen zijn.

Hey...

Klinkt dit als jou?

Imagine this:

JIJ BENT GEMAAKT VOOR DEZE TIJD

NEEM JE PLEK IN, MAAK EEN VERSCHIL.

Weet je wat ik denk? Jij bent niet gemaakt om middelmatig te zijn. Jij bent geen muurbloempje… Jij bent niet doorsnee of alledaags. 

Jij laat nog half niet zien hoe flippin’ groots jij bent! Je bent een leider,  jij durft je kop boven het maaiveld uit te steken en anders te zijn dan de rest.

Misschien vergeet je dit af en toe zelf door de drukte van de dag. Maar echt, jij bent geroepen om een verschil te maken. Om vanuit jouw purpose mensen te raken en in beweging te zetten met dat wat jij te delen hebt. 

De wereld smacht naar authentieke leiders die echt zichzelf zijn en voluit durven te leven. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit plezier en vrijheid. We zijn moe van alle neppe marketingsausjes en perfecte Instagram plaatjes. We willen echtheid, transparantie en verbinding voelen. 

En ook jij verlangt hiernaar. Niet constant twijfelen over waar ben ik nu onderscheidend in. Waarom moet een ideale klant eigenlijk bij mij komen? Niet constant vergelijken. 

Tijd om jouw unieke ruimte in te nemen. Onvergelijkbaar met de rest! Om niet alleen jouw eigen waarde te (her)ontdekken, maar ook hoe jij de grootste waarde aan jouw klanten kunt geven om daar vervolgens ook goed voor betaald te krijgen.

the reviews

WORD ON THE STREET

no. 001

‘Ik droom weer! Ik geloofde niet echt dat ik goud in mij had.’

Ik durf nu veel meer als ondernemer te gaan denken. Minder als ZZP loonslaaf en meer vanuit mijn eigen waarden maar ook eigenwaarde. Ik kan dit programma aanraden aan iedere ondernemer die klaar is om stappen te gaan zetten en echt wil ondernemen vanuit zijn/haar kracht.

You rock, lovely! Je weet de juiste toon te zetten, de dingen boven tafel te krijgen en bent een fijne combinatie van fijngevoelig en business.’

– OLGA

WAAROM IS DIT PROGRAMMA ANDERS

Ik heb met grote internationale bedrijven gewerkt tot aan de kleine ondernemer. Wanneer we over positionering praten, hebben we het over jouw plek in markt claimen. Niet alleen onthouden worden, maar om de juiste dingen herinnert worden. Daar draait het om. 

En elke keer zie ik een aantal dingen terugkomen:

Veel leiders en ondernemers denken keurig na over hun missie en visie. Hoe zij de wereld zien en hun kijk hier op. Ze vergeten dat positionering niet alleen om jouw kijk op de wereld gaat, maar net zo goed hoe de wereld naar jou als leider kijkt. Onderzoeken laten zien dat je maar 9 sec. de tijd hebt om te fascineren. Fascinatie zorgt ervoor dat je de aandacht krijgt en de focus op jou blijft.

Uiteindelijk draait alles om waarde. Bied je op dat moment geen toegevoegde waarde? Poefff… weg aandacht!

Je kan een briljant concept, idee of visie hebben. Maar als jij niet weet te fascineren, dan wordt dit überhaupt nooit gezien.

Natuurlijk wil je goed zijn in je werk en als de go-to-expert gezien worden. En ik weet zeker met al jouw ervaring, kennis en ambities ben jij ook kneitergoed in wat je doet. Maar tegenwoordig in een overvolle markt waar onze aandacht zo snel afgeleid wordt, ga je hier de strijd niet meer mee winnen. Sterker nog, het wordt een lange zware strijd als je constant jezelf of jouw team moet pushen om de beste te zijn (of te blijven).

Je moet ANDERS zijn! Niet de beste. Dan gebeurd er iets bijzonders en zien mensen echt jouw onderscheidende waarde. Dat is waarom mensen jou gaan onthouden. Waar je mensen inspireert en weet mee te nemen.

En dat is waar je vanuit verbinding, moeiteloos als een magneet, de leukste klanten gaat aantrekken die bereid zijn premium prijzen te betalen! Omdat ze JOU willen en niemand anders.

LEIDERSCHAP + PURPOSE + STRATEGIE = IMPACT

In dit traject leer je hoe jij op een natuurlijke en lichtere manier jouw plek als leider van de markt kan innemen. 

Na ruim 10 jaar ervaring als marketing & positioneringscoach weet ik dat jij pas echt onderscheidend gaat zijn en de impact gaat maken waar jij naar verlangt, door eerst terug te keren naar de essentie. 

Ik kan je allerlei marketing strategieën leren, nuttig ook. Maar daarmee alleen ga je het niet redden. 

Het is nodig om die reis naar binnen te maken. Wie ben ik nu echt? Waar sta ik voor? Wat heb ik uniek te geven aan de wereld? Wat heb ik te delen? Hoe kan ik als leider echt blijvende impact maken?

Trust me. Het is een reis waar je geen spijt van krijgt. 

BEWEZEN METHODE

We doen dit aan de hand van een bewezen methode. 

Eén belangrijk onderdeel in deze methode is een assessment waarbij we samen ontdekken waar jouw specifieke talenten en kracht precies ziet. 

Wat maakt jou precies anders en waardevol? Wat is die ultieme concurrentie voordeel?

Je krijgt een volledig rapport met daarin exact uitleg hoe jij als leider in jouw kracht kan gaan staan en ervoor kan zorgen dat mensen jou gaan respecteren en herinneren.

Jouw unieke genialiteit ontdekken en weten hoe je dit op een fascinerende wijze naar buiten toe kan vergroten en vertalen, zowel in woorden, visueel als in acties. Dat is wat ik doe. In jouw personal branding, presentatie, aanbod en communicatie. 

Dan wordt ondernemen weer echt leuk! Maar ook lichter en simpeler, met meer impact.

the reviews

WORD ON THE STREET

no. 001

‘Nu al ruim 200 trainingen verkocht!’

Het lanceren van mijn nieuwe aanbod ging waanzinnig! Ik ben zo trots op ons. Ik ben er eerlijk gezegd nog wat flabbergasted van. We zijn nog maar net begonnen met de marketing en nu al 200 trainingen verkocht met een omzet van ruim 18.000 euro. Ik wil je het liefst aan iedereen aanbevelen. 

Je weet hoe het werkt, je weet wat je aan het doen bent en wat er nodig is. En je gelooft in wat ik aan het maken ben, dat hielp ook enorm.

– COCKY

Lead With Purpose

LAAT MIJ JOUW SPIEGEL ZIJN

Ik zie het goud in mensen en leiders. Daar waar ze excelleren.

Zelf helder inzien waar jouw eigen ’zone of genius’ zit en dit weten te vertalen naar buiten toe is niet makkelijk. Je hebt een spiegel hier in nodig. Ik net zo goed. 

Laat mij jouw spiegel zijn. Ik vertel je wat voor kansen ik zie voor je. 

DONT CHANGE WHO YOU ARE, BECOME MORE OF WHO YOU ARE AT YOUR BEST!

JOUW TIJD IS KOSTBAAR

Jouw potentie heeft geen tijd om te wachten, de wereld heeft het nodig. Laten we samen door de barrières heen breken. Dus stop met nog meer trainingen aanschaffen die je wat leuke trucjes en strategieën leert. Stop met het zelf proberen en in hetzelfde cirkeltje te blijven lopen.

Ik beloof je dit programma gaat snel een blijvend verschil maken. Niet alleen in jouw business, maar in je leven! 

Ik geef je alle tools om jouw plek in te nemen door juist minder te doen met de juiste focus! Je gaat nog dieper jouw toegevoegde waarde ontdekken. Dit gaat een impact hebben. Niet alleen in de prijzen die je gaat vragen, de omzet die je gaat draaien, maar ook in jouw zelfwaarde, jouw autonomie. 

Inhoud programma

  • Kick- off Call van 45 min waarin we doornemen wat we willen bereiken de komende 6 maanden.
  • Personal assessment + uitgebreid rapport waarin exact uitgelegd wordt hoe jij als leider nog meer authentieke waarde kan leveren. 
  • Positionering Intensive – waarin we jouw onderscheidende waarde en unieke positie als leider in de markt gaan uitwerken.
  • 6 x een maandelijks 1-1 online coachsessie waarin we bespreken hoe jij die maand gaat werken aan zichtbaarheid en je omzetdoelen gaat halen.
  • Elke twee weken een korte focuscall van 30 min om te bespreken of je nog on-track zit. 
  • Toegang tot de online kennisbank vol lessen, strategieën, opdrachten, checklisten en templates die gericht zijn op hoe jij de vertaalslag naar buiten toe maakt. Denk aan thema’s als: Contentstrategie, mindset, zichtbaarheid, positionering, website, copywriting, visuele branding, sales en marketing.
  • Doorlopend Voxer Support voor tussentijdse ondersteuning, vragen, feedback en natuurlijk ook om jouw successen te vieren.

EXTRA optie: VISUELE BRANDING + WEBSITE

Het kan zijn dat we tijdens dit proces erachter komen dat het tijd is om jouw merk te rebranden en dat je uitvoerend hulp nodig hebt bij een het ontwerp/bouw van jouw branding of website.

Ik denk hier in mee en maak hier een concreet plan en moodboard voor samen met jou. Mijn team kan dit uitvoeren, hier ontvang je een op maat offerte voor. Je bent ook helemaal vrij om een eigen partner te kiezen voor dit deel.

let's review this

Blije Ondernemers

Voor wie is dit programma?

Situatie A - Coach, Consulent of Expert

Situatie B - Bedrijven

Voor wie is dit NIET?

MEEST GESTELDE VRAGEN

01

WAT IS DE INVESTERING?

Dat deel ik met je als we elkaar spreken en samen concluderen dat dit traject echt nu voor jou is. Flauw… denk je nu misschien, maar dat heeft een reden. De meeste deelnemers vinden het overigens meevallen. 

IS HET EEN 1-1 PROGRAMMA?

Yes! We trekken samen 6 maanden op. We hebben meerdere 1-1 sessies  en coachcalls en doorlopend sta ik klaar voor advies en feedback. 

02

03

IK TWIJFEL NOG...

Begrijp ik. Laten we bellen, dan kan ik strategisch met je mee denken of dit voor jou nu de juiste stap is om next level te gaan. Jouw succes is mijn succes, ik wil je alleen in het programma hebben als ik zeker weet dat dit het resultaat gaat geven waar jij naar verlangt.  Plan snel jouw call in en laten we bellen. 

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?

Yes, dat kan. Je kan kiezen om éénmalig te betalen of in 6 termijnen te betalen. Tijdens het bellen kunnen we bespreken wat voor jou nu handig is. 

04

05

HEB IK HIER WEL TIJD VOOR?

Geloof mij, dit gaat tijd opleveren! Waarschijnlijk ben je nu meer tijd aan je marketing en communicatie kwijt, terwijl dit sneller, lichter en effectiever kan. De eerste maand zal wat intensiever zijn, omdat we jouw positionering uit gaan werken. Maar het doel is juist met focus jouw plek innemen.

Heb je het idee dat je eerst zaken helder moet hebben? Hoeft ook niet. Dat is nu juist waar ik bij kom helpen.