4 MAANDEN TRAJECT

Het brand & business 1-1 coach traject voor ambitieuze ondernemers die willen groeien met hun bedrijf.

Ben jij klaar voor de next level?

Klaar om op te vallen in de markt en volop te gaan verkopen! Ik help jou in 16 weken tijd om een sterke brand te creëren met focus en helderheid en een duidelijke  marketingstrategie dat zorgt voor continue leuke klanten die bij jou passen. 

Dit geeft je de zekerheid om vol vertrouwen jezelf online te laten zien, nieuwe volgers & fans aan te trekken, je positie in te nemen en te groeien met je bedrijf. 

Wat als ik je vertel dat jij…

Klinkt goed toch?

'Wat zou het voor jou betekenen als je een blooming online business hebt met volgers die razend enthousiast over jou zijn en weten dat jij degene bent die ze verder kan helpen?'

Stop met alles in je eentje proberen op te lossen!  Natuurlijk kan je het zelf proberen, maar vaak kost dit je uiteindelijk meer tijd en geld. Samen komen we verder. Niet zelf overal losse tips & tricks verzamelen, maar samen dat groeiproces ingaan. Het Brand, Business en Bloom coachprogramma is jouw kans om jouw bedrijf te laten opvallen & groeien.

IMG_1764

Nice to meet you!

Wie ik ben? Brand & Marketing Strateeg. 

Inmiddels 11 jaar ervaring in marketing gebundeld met mijn passie voor branding en design. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemer te helpen bij het bouwen van een brand & business dat opvalt en verkoopt!

Ik weet dat jij gemaakt bent voor grote stappen en mooie dromen en ik wil jou helpen om dit te bereiken! Stel je eens voor dat je elke dag opstaat met een heldere visie en een strategie om dit te bereiken.

De afgelopen jaren heb ik honderden vrouwelijke ondernemers mogen helpen met het opzetten van hun business & brand en enorm veel kennis op gedaan. Als brand- en marketingstrateeg zag ik zoveel authentieke en mooie bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Inhoud programma

NU EENMALIG € 3950 Of 6 termijnen van € 675

Ik neem je in deze 16 weken programma stap voor stap mee bij het ontwikkelen van een sterke brand en marketing strategie. Met wekelijkse lessen, video trainingen, werkboeken en coach sessies. Ik wil dat jij in deze 16 weken trots en zelfverzekerd de volgende stap gaat nemen als ondernemer.

Het is jouw tijd! Tijd om zelfverzekerd en trots op jouw brand & business door te groeien naar de next level!

Het programma bestaat uit:

  • Online leeromgeving met 9 uitgebreide modules met videolessen, praktische werkboeken, checklisten en templates!  (zie hieronder wat we in deze modules gaan behandelen).
  • 4x 90 minuten 1-1 coach sessies (via zoom) – We gaan samen met z’n tweeën in deze coach sessies jouw strategieën & plannen uitwerken. 
  • Doorlopend support & feedback per mail – Uitgebreid ruimte voor vragen en hulp van mij.
  • Live Samenwerkdag – Waar er uitgebreid ondersteuning is voor de (technische/marketing) vragen die jij nog hebt.  

Let's review this

Blije Ondernemers

Wat gaan we doen?

1. Ontdek jouw superkacht

We gaan op zoek naar jouw goud! Wat heb jij voor speciaals te geven en wat maakt jouw zo authentiek & onderscheidend van de rest.

MODULE 1

MODULE 2

2. Definieer jouw brand strategie

Voordat je verder stappen kan maken met jouw bedrijf is het belangrijk dat je eerst de fundering van jouw merk gaat vaststellen. 

3. Identificeer en begrijp jouw ideale klant

Je leert hoe jij echt jouw ideale klant kan begrijpen, zodat je kan gaan ontdekken wat zij precies nodig hebben.

MODULE 3

MODULE 4

4. ONTWIKKEL EEN ONWEERSTAANBAAR AANBOD

Tijd om te ontdekken wat jouw ideale klant precies nodig heeft en een sterk aanbod te creëren die ze aanspreekt.

5. Positioneer jezelf met een heldere boodschap

We gaan een heldere en sterke boodschap formuleren wat jou richting en focus geeft, zodat je zelfverzekerd jezelf kan laten zien en jouw ideale klant kan gaan helpen.

MODULE 5

MODULE 6

6. Design jouw Brand Indentiteit

Hoe gaat jouw brand er visueel uitzien? Wat is er nodig om het visueel professioneel te laten ogen. Leer wat visuele details en aspecten aan gevoel oproepen bij jouw ideale klant.

7. Bouw een website dat verkoopt

Ik leer je wat een goede website nodig heeft, zodat je vol trots en met succes de klanten kan gaan binnen halen.

MODULE 7

MODULE 8

8. Content & Communicatieplan

Tijd om zichtbaar te worden en je plannen uit te voeren. Leer hoe je relevante content maakt en online deelt dat resoneert met jouw volgers.

9. Marketing & Sales strategie


Nu ben je klaar om een marketingstrategie te ontwikkelen zodat je kan blijven groeien met je bedrijf.

MODULE 9

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is? Wacht dan niet langer!​

Klaar om op te vallen? Klaar om je dromen en doelen waar te gaan maken?

Klaar om op te vallen?

Na het doorlopen van het programma heb jij:

  • Complete helderheid over de richting van jouw brand & business zodat je echt vol zekerheid jezelf kan laten zien.
  • Een business dat jouw leven ondersteunt zoals jij dat wilt.

  • Een contentstrategie dat zorgt dat jij consistent zichtbaar blijft

  • Een marketingplan waarmee je constant nieuwe klanten blijft aantrekken.

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog wat vragen of vindt je de investering spannend. Dat begrijp ik! Hieronder een aantal vragen op een rij die ik veel krijg. Hopelijk helpt dit bij je keuze. Maar schroom ook niet om een advies call in te plannen. Samen kunnen wij dan kijken of dit programma wat voor jou is. Ik wil ook dat de investering het jou dubbel en dwars waard was achteraf! 

01

Nice, maar de prijs is spannend. Is het mijn investering waard?

Snap ik helemaal! Juist ook in spannende tijden als nu. Toch liggen er enorme kansen om te groeien en de investering terug te verdienen. Ik vind het belangrijk dat dit jouw investering het volop waard is daarom spreek ik je graag eerst.. Jouw succes is mijn succes! Laten we samen bellen! 

IS HET EEN 1-1 PROGRAMMA

Jazeker! De modules volg je zelf online, maar verder hebben wij samen 1-1 contact in de 4 coach sessies en doorlopend sta ik klaar voor advies. 

02

03

Kan ik ook in termijnen betalen?

Yes, dat kan. Je kan kiezen om éénmalig € 3950 euro te betalen of in 6 termijnen te betalen van €75   euro. Tijdens het bellen kunnen we bespreken wat jij het fijnst vindt. 

Is dit programma ook nuttig voor mij?

Twijfel je of dit programma jou echt verder gaat helpen naar waar je van droomt? Geen probleem. Ik kom graag met je in gesprek! Ook ik wil dat het echt matched en ik je verder kan helpen. Laten we even bellen samen. 

04

05

IK HEB alles NOG NIET HELEMAAL HELDER

Geeft niets! De meeste ondernemers zijn nog wat zoekende wanneer ze beginnen het programma. Deze stappen gaan juist helpen om hier helderheid en focus in te krijgen. Daarnaast denk ik graag met je mee!