Processed with VSCO with al3 preset

Brand, Business & Bloom

Durf jouw plek in te nemen!

6 MAANDEN 1-1 coachTRAJECT

Het brand & business traject voor vrouwen met lef, die weten dat ze meer uit hun bedrijf & leven kunnen halen!

Ondernemen vanuit  jouw unieke superkracht. Sta op, laat jezelf zien en durf jouw onderscheidende positie in te nemen in de markt! Tijd om je bedrijf naar de next level te tillen.

Ben jij klaar voor de next level?

Ben je klaar met aanrommelen binnen jouw bedrijf? Wil jij jezelf krachtig gaan positioneren en een brand neerzetten die echt jouw goud en onderscheidende waarde laat zien? Tijd om een bedrijf met lef neer te gaan zetten die de beste klanten aan gaat trekken en jou de vrijheid en voldoening geeft waar jij naar verlangt.

Ik neem je mee op reis, stap voor stap gaan we door de lagen van jouw bedrijf. Geen overwhelmed gevoel meer. Maar met een helder en duidelijke strategisch plan gaan we jouw bedrijf krachtig en vooral met een uniek concept in de markt zetten.

Ben jij klaar voor de next level you?

BEN JIJ DIT

Herken je dit?

#01.

Je blijft zoeken naar wat jouw bedrijf nu echt bijzonder en uniek maakt. Je past regelmatig de koers wat aan, maar je hebt nog niet glashelder waar precies jouw goud zit.

#02.

Je hebt genoeg dromen & ambities, maar er zitten belemmerende gedachten in de weg. Heb ik wel echt waarde te delen? Kan ik anderen wel echt helpen?

#03.

Je kijkt naar concurrenten en krijgt een onrustig gevoel. Zijn ze misschien wel verder of beter dan mij? Hoe ga ik ook onderscheidend positioneren? Zonder dat ik  pusherig of spammerig overkom?

#04.

Je besteedt tijd en geld aan je marketing, maar het lijkt niet effectief. Je hebt nog niet een sterk marketing strategie wat licht voelt en je het vertrouwen geeft dat dit continue klanten oplevert. Je voelt je soms overweldigd.

Wat als ik je vertel dat jij…

Klinkt goed toch?

'Ons eigen grootsheid zien we vaak niet!

Er is niets zo lastig dan zelf je vinger te leggen op jouw eigen grootsheid! Het kan je onzeker maken of laten twijfelen. Waar ben ik nu echt anders dan de rest? Ik weet wel wat ik kan, maar waar ben ik echt BRILJANT?!

Stop met alles in je eentje proberen te ontdekken! Natuurlijk kan je het zelf proberen, maar vaak kost dit je uiteindelijk meer tijd en geld. Samen komen we verder. Niet zelf overal losse tips & tricks verzamelen, maar samen dat groeiproces ingaan. Het Brand, Business en Bloom coachprogramma is jouw kans om jouw bedrijf te laten opvallen & groeien.

5/5

'Ik droom weer! Ik geloofde niet dat ik goud in mij had'

Ik durf nu veel meer als ondernemer te gaan denken. Minder als ZZP loonslaaf en meer vanuit mijn eigen waarden maar ook eigenwaarde. Ik kan dit programma aanraden aan iedere onderneemster die klaar is om stappen te gaan zetten en echt wil ondernemen vanuit haar kracht.

You rock, lovely! Je weet de juiste toon te zetten, de dingen boven tafel te krijgen en bent een fijne combinatie van fijngevoelig en business.

- OLGA

Nice to meet you

Ik ben Marianne,

Brand & Business STRATEEG

Ik help vrouwelijke ondernemers met het ontdekken van hun waarde, op te vallen in de massa en met plezier een succesvol bedrijf te bouwen! 

Ik ben inmiddels 12 jaar ondernemer, heb meerdere bedrijven opgezet waar ik eigenlijk altijd binnen een half jaar helemaal van kon leven. Een aantal heb ik daarna ook weer doorverkocht. 

Ik ben jarenlang als marketeer & strateeg ingehuurd door zowel grote internationale bedrijven als kleinere ondernemers. Hier heb ik door de jaren heen geleerd dat de grootste uitdaging bij zowel die grote internationale bedrijven, als ook de kleine ondernemer zat in hun positionering. 

Ze waren vaak druk bezig met hun marketing, druk bezig met alles rondom ondernemerschap. Maar het hart van hun bedrijf daar werd weinig aandacht aan besteedt. Terwijl juist dit deel de basis hoort te zijn van je bedrijf.

Waarom besta je nu echt? Wat lever je precies aan waarde en wat is hier nu zo onderscheidend aan? Dat blijven zelfs hele grote bedrijven vaak lastig om precies hun vinger op te leggen. Laat staan om dit in hun uitingen naar buiten toe helder en pakken te communiceren. Hierdoor mist hun marketing zijn doen en missen ze de aansluiting bij hun ideale klant.  

Ik wil jou helpen in deze  6 maanden tijd om jouw onderscheidende waarde glashelder te krijgen om vervolgens dit door te vertalen in jouw aanbod en marketingstrategie, zodat jij echt een gezond groeiend bedrijf kan gaan bouwen!

Oh, but it's okay to be different. Cause baby, so am I ...

Durf jij anders dan de rest te zijn en wil je opvallen in de markt? Ik geloof dat jij waarde uit te delen hebt aan de wereld. Ben jij klaar om jouw stem te laten horen?

Inhoud programma

Ik neem je in deze 6 maanden programma stap voor stap mee bij het ontwikkelen van een sterke brand en marketing strategie. Met wekelijkse lessen, video trainingen, werkboeken en coach sessies. Ik wil dat jij in deze 6 maanden trots en zelfverzekerd de volgende stap gaat nemen als ondernemer.

Het is jouw tijd! Tijd om zelfverzekerd en trots op jouw brand & business door te groeien naar de next level!

Het programma bestaat uit:

  • Kick- off sessie waarin we bespreken wat jij wilt bereiken in deze 6 maanden en wat je van mij nodig hebt om jouw volle potentie te bereiken. 
  • Intensive van 3 uur waar we samen jouw positionering uitwerken
  • 6 x 60 minuten 1-1 coach sessies (via zoom) – We gaan samen in deze coach sessies jouw strategieën & plannen uitwerken. De kracht van deze coach sessies is dat ik op maat met jou meebeweeg. Ik geloof in simpele en heldere stappen die jou direct de focus geeft om snel door te groeien met jouw bedrijf. Coaching wat direct helpt om tot de kern te komen en door de blokkades heen te breken die jij nog voelt. This is where the magic happens! 
  • Doorlopend support & feedback – Uitgebreid ruimte voor vragen en hulp van mij.
  • Toegang online leeromgeving met 9 modules met videolessen, praktische werkboeken, checklisten en templates!  (zie hieronder wat we in deze modules gaan behandelen). Zie het als een bibliotheek waar je precies uitpikt wat jij op dat moment nodig hebt. 
5/5

'Nu al ruim 200 trainingen verkocht!'

Het lanceren van mijn nieuwe training ging waanzinnig! Ik ben zo trots op ons. Ik ben er eerlijk gezegd nog wat flabbergasted van. We zijn nog maar net begonnen met de marketing en nu al 200 trainingen verkocht met een omzet van ruim 18.000 euro. Ik wil je het liefst aan iedereen aanbevelen. Je regelt het, je weet hoe het werkt, je weet wat je aan het doen bent en wat er nodig is. En je gelooft in wat ik aan het maken ben, dat hielp ook enorm.

- COCKY

Inhoud online leeromgeving:

1. Ontdek jouw superkacht

We gaan op zoek naar jouw goud! Dat waar jij anders bent en super waardevol bent. Wat maakt jou zo authentiek & onderscheidend van de rest?

MODULE 1

MODULE 2

2. Definieer jouw brand strategie

Voordat je verder stappen kan maken met jouw bedrijf is het belangrijk dat je eerst de fundering van jouw merk gaat vaststellen. Hoe ga jij opvallen met jouw brand?

3. Identificeer en begrijp jouw ideale klant

We gaan in het hoofd van jouw ideale klant duiken, zodat je deze echt gaat begrijpen! Dit deel wordt vaak onderschat. Maar we willen dat jij precies weet wat ze nodig hebben.

MODULE 3

MODULE 4

4. ONTWIKKEL EEN ONWEERSTAANBAAR AANBOD

Tijd om een aanbod te creëren dat ijzersterk en  schaalbaar is. Een aanbod waar jij volledig in tot je recht komt en onweerstaanbaar is voor jouw droomklant. 

5. Positioneer jezelf met een heldere boodschap

We gaan een heldere en sterke boodschap formuleren wat jou richting en focus geeft, zodat je zelfverzekerd jezelf kan laten zien en jouw ideale klant kan gaan helpen.

MODULE 5

MODULE 6

6. Design jouw Brand Indentiteit

Wat is er nodig om jouw waarde visueel over te brengen? Leer wat visuele details en aspecten aan gevoel oproepen bij jouw ideale klant en zorgt voor het aantrekken van de juiste klanten.

7. Bouw een website dat verkoopt

Wat zijn de elementen van een goed converterende website. We nemen door wat zowel in je copywriting (teksten) als in design belangrijk is om klanten binnen te halen via je website.

MODULE 7

MODULE 8

8. Content & Communicatieplan

Tijd om zichtbaar te worden en je plannen uit te voeren. Leer hoe je relevante content maakt en online deelt dat resoneert met jouw volgers.

9. Marketing & Sales strategie


Nu ben je klaar om een marketingstrategie te ontwikkelen zodat je kan blijven groeien met je bedrijf. We willen vrijheid en licht ondernemen, dus we maken een slimme strategie op maat dat bij jou past, dat doorlopend klanten oplevert zonder dat je er harder voor hoeft te rennen.

MODULE 9

Nu inclusief tijdelijke bonussen!

Laten we bellen en samen kijken of dit programma matched bij wat je nodig hebt.

Tijdelijke Bonussen:

BONUS 1

WordPress thema
of laten bouwen

Als je tijdens deze actieperiode reageert krijg je een gratis WordPress Thema pakket naar keuze, inclusief training! Heb je het V.I.P pakket? Dan maken wij jouw website.

Let op: Heb jij al een website? Dan zijn wij er om deze te finetunen of te herbouwen waar nodig.

BONUS 2

Canva
Templatesets

Gratis Canva template pakket (huisstijl, social media & Weggevers set) naar keuze die past bij jouw brand! Heb je het V.I.P pakket? Dan maken wij jouw huisstijl.

Let op: Heb jij al een huisstijl? Dan zijn wij er om deze te finetunen of te rebranden waar nodig.

let's review this

Blije Ondernemers

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog wat vragen of vind je de investering spannend. Dat begrijp ik! Hieronder een aantal vragen op een rij die ik veel krijg. Hopelijk helpt dit bij je keuze. Maar schroom ook niet om een advies call in te plannen. Samen kunnen wij dan kijken of dit programma wat voor jou is. Ik wil ook dat de investering het jou dubbel en dwars waard was achteraf! 

01

Nice, maar de prijs is spannend. Is het mijn investering waard?

Snap ik helemaal!  Toch liggen er enorme kansen om te groeien en de investering terug te verdienen. Daarom denk ik strategisch met je mee hoe je snel en met een uniek concept jouw nieuwe klanten aantrekt. Ik wil dat je zo snel mogelijk resultaat gaat zien. 

Ik vind het belangrijk dat dit jouw investering volop waard is daarom spreek ik je graag eerst. Jouw succes is mijn succes! Plan snel jouw call in en laten we bellen. 

IS HET EEN 1-1 PROGRAMMA

Jazeker! De modules volg je zelf online, maar verder hebben wij samen 1-1 contact in de coach sessies en doorlopend sta ik klaar voor advies en feedback. 

02

03

Ik heb al een huisstijl / website

Heel vaak kan deze nog versterkt worden. We gaan in module 1 jouw specifieke onderscheidende waarde ontdekken en daarna doorvertalen in jouw positionering, aanbod, uitingen en strategie. Vaak is het nodig om een bestaande website & huisstijl nog wat te fine tunen. Je wilt in al je uitingen toe heel duidelijk jouw positionering scherp over laten komen. 

Laten we even bellen, dan kunnen we samen bespreken wat jij nodig denkt te hebben. 

Is dit programma ook nuttig voor mij?

Twijfel je of dit programma jou echt verder gaat helpen naar waar je van droomt? Geen probleem. Ik kom graag met je in gesprek! Ook ik wil dat het echt matched en ik je verder kan helpen. Laten we even bellen samen. 

04

05

IK HEB alles NOG NIET HELEMAAL HELDER

Geeft niets! De meeste ondernemers zijn nog wat zoekende wanneer ze beginnen het programma. Deze stappen gaan juist helpen om hier helderheid en focus in te krijgen. 

Het fijne van dit programma is dat ik je met hele heldere stappen erdoor heen help. Want jij hebt een duidelijke plan en strategie nodig! We gaan het echt samen stap voor stap jouw bedrijf uniek in de markt zetten. Ik zorg ervoor dat je de stappen behapbaar en duidelijk zijn. Ik wil resultaat, net als jij! 

KAN IK OOK IN TERMIJNEN BETALEN?​

Yes, dat kan. Tijdens het bellen kunnen we bespreken wat jij het fijnst vindt. 

06